logo-live-on-the-rock-sand

Voetjes in het zand en uitkijken op het mooiste décor van Aalsmeer

Zaterdag 10 juni
Ontvangst 19.00 uur, start show 20.00 uur, finale 22.30, DJ tot 23.30 uur.

Line up: Gerard Joling / Boston Tea Party / Karin Bloemen / Bonnie St. Claire / Mike Peterson / Ome Kev & MISS BUNTY

Zondag 11 juni
Ontvangst 16.00 uur, start show 17.00 uur, finale 19.30 uur.

Line up: Gerard Joling / Boston Tea Party / Karin Bloemen / Bonnie St. Claire / Danilo Kuiters 

programma

Onze artiesten

.

Gerard joling

Ster van de show: Gerard Joling. Met een carrière van meer dan 35 jaar is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Nooit eerder bracht Gerard Joling zijn oeuvre op een speciaal ontworpen water-stage in zijn eigen dorp Aalsmeer. 

.

Boston tea party

Aan de ene kant een pompende vier man sterke ritmesectie, aan de andere kant drie knetterende en spetterende blazers, bovendien drie super-spontane mooie getalenteerde zangeressen, als laatste aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

Karin Bloemen

Karin bloemen

In het Aalsmeerse bloemendorp mag één theatervrouw, zangeres en actrice niet missen! Karin Bloemen, onder haar leiding van zal de avond een wervelende show van live-muziek, dans en entertainment worden. 

Bonnie st. Claire

Bonnie st. claire

Bonnie St. Claire staat na 50 jaar, nog steeds aan de top. Als inwoner van Aalsmeer mag deze sympathieke zangeres niet ontbreken. Iedereen, van jong tot oud zingt met haar enorme hits als “Bonnie Kom Je Buiten Spelen” en “Sla Je Arm Om Me Heen’ mee. 

.

Mike peterson

Mike Peterson mocht al drie keer eerder optreden in een volle Amsterdam ArenA met de Toppers. Hij zal het publiek van Live on the Rock lekker opwarmen tijdens het voorprogramma van zaterdag 10 juni. 

Bonnie st. Claire

Danilo kuiters

Danilo Kuiters is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken. Op zondag 11 juni zal hij het publiek opzwepen en klaarstomen voor een onvergetelijke ervaring. Mis het niet!

error: Deze inhoud is beschermd.