logo-live-on-the-rock-sand

Hulp nodig?

Staat je vraag er niet tussen? Mail dan naar info@liveontherock.nl

Algemeen

Live on the Rock is een concert wat gehouden wordt op het Surfstrand van Aalsmeer. Op 10 en 11 juni nodigt Gerard Joling zijn muzikale vrienden uit voor een speciale show “Gerard & friends”. 

Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Watertoren in Aalsmeer en de gezellige sfeer reden genoeg om af te reizen naar het mooiste dorp strand van Nederland. 

Op zaterdag 10 juni openen de deuren van Live on the Rock om 19.00 uur. Het concert begint om 20.00 uur en eindigt om 22.30 uur. Blijf gezellig want het feest is pas om 23.30 uur afgelopen.

Op zondag 11 juni gaan de deuren van Live on the Rock om 16.00 uur open. Het concert start om 17.00 uur en eindigt om 19.30 uur. Er zal geen na-programma zijn op zondag, vanwege mogelijke geluidsoverlast.

Ons prachtige evenemententerrein bevindt zich op het Surfstrand van Aalsmeer, waar de tafels en stoelen in het zand staan en het podium op het water is geplaatst. Het adres van het terrein is: Kudelstaartsteweg 22, 1431 GA Aalsmeer.

Live on the Rock heeft plek voor tafels van 2, 4, 6, 8 of 10 personen. Wil jij met jouw gezelschap bij elkaar zitten? Koop dan de tickets samen in één order. Met een groter gezelschap naar Live on the Rock? Plaats dan twee orders en stuur een mail naar: info@liveontherock.nl.

We doen ons uiterste best om jullie zo dicht als mogelijk bij elkaar te plaatsen, maar kunnen dit niet garanderen.

Tijdens Live on the Rock verzorgd restaurant On The Rock de volledige catering. Via een QR-code op tafel bestel jij jouw drankjes. Deze worden worden naar je tafel toegebracht. Hoe handig is dat? Het is ook mogelijk om vooraf een foodbox te bestellen.

 Ticketkopers ontvangen twee weken voorafgaand het concert een e-mail waarin het mogelijk ik om een foodbox te bestellen. 

Het is dus niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.

Bij binnenkomst wordt je ticket gescand en krijg je van ons een tafelnummer toebedeeld.

De keuze is helemaal aan jou! Met het toegangsticket koop je een tafel met stoelen voor 2, 4, 6, 8 of 10 personen. Via een QR-code op tafel plaats je een bestelling bij de bar. Drankjes worden naar je toegebracht. Zo heb jij alle tijd om te genieten van de show, zowel zittend of staand.

Wij doen er alles aan om het terrein toegankelijk te maken voor iedereen. Wil je een mail sturen naar info@liveontherock.nl? Dan zoeken wij naar een geschikte plek voor jouw situatie.

Bij Live on the Rock bestel je jouw drankjes aan tafel. Wij nemen geen cash aan, de betaling zal online, via iDeal verlopen. Het enige wat je nodig hebt is je telefoon. 

Vervoer & parkeren

Indien je in de gelegenheid bent om op de fiets of lopend te komen adviseren wij dit te doen. Er zijn voldoende fietsparkeerplekken, rechts van de entree. Het adres is: Kudelstaartsteweg 22, 1431 GA Aalsmeer

Er is parkeergelegenheid bij het Flower Art Museum. Navigeer naar Kudelstaartseweg 1, 1431 GA Aalsmeer. Het is vanaf hier nog enkele minuten lopen naar het evenemententerrein. Parkeerterrein vol? Parkeer dan op de Bachlaan.

Kom je met de taxi? Navigeer dan naar: Kudelstaartsteweg 22, 1431 GA Aalsmeer en volg de borden “kiss & ride” richting de Beethovenlaan.

Het Surfstrand is te bereiken met het openbaar vervoer. De onderstaande bushalte is op 2o minuten loopafstand voor de bezoekers.
–  Bushalte Aalsmeer, Busstation.

Het vanwege veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om met de boot naar het concert te komen. Er geldt een algemeen invaar verbod voor het Surfstrand. Ook is aanmeren bij restaurant On The Rock niet toegestaan. Hier zal streng op worden gecontroleerd door de beveiliging. De entree van Live on the Rock is alleen te bereiken via de Kudelstaartseweg. 

Tickets

Je kunt hier een tafel kopen voor Live on the Rock. Wij werken samen met Ticketmaster als ticketpartner.

Heb je vragen over jouw ticket? Kijk dan op de website van Ticketmaster (deeplink: https://help.ticketmaster.nl/hc/nl)

Speciaal voor Live on the Rock wordt een water-stage gebouwd, zodat het zicht voor iedereen, vanaf het halvemaanvormige strand, even speciaal is. En om deze ervaring nog specialer te maken, hebben we verschillende tafelopties beschikbaar.

FRONT ROW

Geplaceerd stoelen en tafels direct tegenover het water-stage met gegarandeerd het allerbeste zicht op het podium. Ticketprijs: €99,50+ €2,50 service fee per persoon.

BEACH TAFEL

Wil je liever relaxed zitten en ontspannen? Kies dan voor een lage tafel met stoel. Er worden sets bij elkaar geplaatst afhankelijk van het aantal geboekte tickets. Op zaterdag 10 juni kost een tafel €79,50+ €2,50 service fee. En op zondag kost deze tafel €69,50 + 2,50 service fee per persoon. 

BAR TAFEL 

Of ga je voor een meer informele ervaring? Kies dan de plaatsen met hoge bartafel en kruk. Op zaterdag 10 juni kost een hoge bartafel €79,50+ €2,50 service fee. En op zondag kost deze tafel €69,50 + 2,50 service fee per persoon. 

Alle tafels bieden een comfortabele manier om te genieten van het evenement met jouw gezelschap. Wij zorgen ervoor dat jouw ervaring onvergetelijk zal zijn! Boek een tafel voor van 2, 4, 6, 8 of 10 personen. Wil je met jouw gezelschap bij elkaar zitten? Koop dan de tickets samen in één order.

Hiervoor dien je via twee verschillende personen een bestelling te plaatsen. 

Live on the Rock heeft plek voor tafels van 2, 4, 6, 8 of 10 personen. Wil jij met jouw gezelschap bij elkaar zitten? Koop dan de tickets samen in één order. Met een groter gezelschap naar Live on the Rock? Plaats dan twee orders en stuur een mail naar: info@liveontherock.nl. Vergeet niet om de ordernummers te vermelden.

We doen ons uiterste best om jullie zo dicht als mogelijk bij elkaar te plaatsen, maar kunnen dit niet garanderen.

Voor een optimale terrein indeling is het alleen maar mogelijk om voor 2, 4, 6, 8 of 10 personen een tafel te boeken. 

Nee dat is helaas niet mogelijk.

Overig

Nee dit is niet mogelijk.

Super leuk dat je een nieuwbericht wilt maken. Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen met info@liveontherock.nl

Tijdens Live on the Rock gelden regels en voorwaarden. Hieronder een overzicht.

 • Het bezoeken van het evenement is volledig voor eigen risico.
 • Live on the Rock behoudt zich het recht om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.
 • Legitimatie verplicht. Zorg dus voor een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs.
 • Het is verboden in te varen bij het Surfeiland of te zwemmen.
 • Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
 • Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een visitatie op tassen bij de ingang, indien verzocht.
 • Live on the Rock is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.
 • Ter bescherming van uw eigen en andermans veiligheid kan de beveiliging vragen fouillering. Indien hieraan geen medewerking door de bezoeker wordt verleend, kan de toegang worden ontzegd.
 • Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden.
 • Er wordt geen toegang verleend aan personen in bezit en/of onder invloed van drugs. Binnen het terrein is harddrugs ten strengste verboden.
 • Indien de overheid nadere eisen stelt aan onze organisatie, bezoekers en/of evenement, wordt van de bezoeker verlangt dat hij/zij hier medewerking aan verleent. Zo niet; dan kan de toegang worden geweigerd. Niet meewerken of niet voldoen aan deze eisen geeft geen recht op restitutie van tickets.
 • Voorwerpen die als wapen gebruikt zouden kunnen worden, worden in beslag genomen. De beslissing van de organisator hieromtrent is bindend.
 • Bij constatering van wangedrag of openbare geweldpleging wordt de politie gewaarschuwd.
 • Het maken van professionele film- en geluidsopnamen is zonder toestemming niet toegestaan.
 • Bedreiging, mishandeling, intimidatie en andere vormen van agressie zijn verboden.
 • Handelingen en uitlatingen die duiden op racisme en discriminatie zijn verboden.
 • Tijdens het evenement is het alleen toegestaan om zich in de voor bezoekers toegestane ruimten te begeven.
 • Aan bezoekers onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.
 • De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel, materiële en immateriële schade aan bezoekers.
 • Camera’s waken over uw en onze veiligheid. De organisatie houdt
 • Het gebruik van logo’s, beeldmerken en/of reclame zijn alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de organisatie.
 • Er kunnen van het evenement film/televisieopnamen worden gemaakt waarbij het publiek in beeld gebracht kan worden. Aan deze beelden kunnen geen rechten en/of plichten worden ontleend.
 • Het niet verschijnen van één of meerdere van de artiesten geeft geen recht op gedeeltelijke of gehele restitutie van de entreegelden.
 • Instructies van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
 • Overtreding van het huisreglement kan leiden tot verwijdering.
error: Deze inhoud is beschermd.