logo-live-on-the-rock-sand

Beste buurtbewoner,

Op 10 en 11 juni is het Surfstrand van Aalsmeer het toneel voor een intieme show ‘Gerard & Friends’. Het Surfstrand is de ideale setting voor een zomerdag waar live muziek, fijne bites & borrels en een knipoog naar het Aalsmeerse bloemendorp samenkomen.

Wij hopen jou als buurtbewoner te mogen verwelkomen en bieden daarom een exclusieve korting van 50% op het toegangsticket van zondag 11 juni. Zondag tickets kosten €72,00. Voor jou als buurbewoner kost hetzelfde ticket nu €36,00

Hoe werkt het?

– klik op de ticket button “tickets voor buurtbewoners”

– Je kunt hier een tafel kopen voor Live on the Rock.  Kies voor “regulier ticket”. 

– Voor een optimale terrein indeling is het alleen maar mogelijk om voor 2, 4, 6, 8 of 10 personen een tafel te boeken. 

– Vragen? Stuur gerust een mail naar info@liveontherock.nl

 

Mogen wij jou verwelkomen? 

 

 

 

Onder de sterren geven Gerard en een aantal bijzondere muzikale vrienden een spectaculaire show, op een speciaal ontworpen water-stage, in zijn eigen dorp Aalsmeer. Een open-air concert met zitplaatsen en fijne borrels & bites maken deze avond een ‘one night only’ ervaring.

Er zijn tafels beschikbaar van twee tot en met tien personen. Heerlijke hapjes en drankjes worden verzorgd door restaurant On The Rock. Je bestelt jouw hapjes en drankjes van te voren, of tijdens het concert via een QR-code aan tafel. Deze zijn niet inbegrepen in het ticket. 

 

error: Deze inhoud is beschermd.